Lean Six Sigma-træning som blended learning giver dig en række fordele

Du opnår stor fleksibilitet ved at tage din Lean Six Sigma-træning som et blended learning-forløb. Det er et forløb, som består af både online undervisning / e-learning og en-til-en undervisning med en erfaren Lean Six Sigma-ekspert. E-learning giver dig fleksibilitet til selv at sætte tempo og timing i undervisning. En fleksibilitet, der øger både dit og din virksomheds udbytte. Vi har Lean Six Sigma kurser på flere niveauer.

Som Lean Six Sigma ressource bliver du en værdifuld og eftertragtet ressource for din organisation.

Lean Six Sigma-træning med fuld fleksibilitet

Fleksibiliteten og kontrollen i din Lean Six Sigma-træning opnår vi med e-learning. Du bestemmer selv hvor din undervisning skal foregå.  Du bestemmer selv hvornår undervisningen skal foregå 24/7, 365 dage om året, før/efter arbejde, i en frokostpause, i weekenden eller på en ferie. Bare du har en internetopkobling og en PC, er du fri til selv at bestemme.

 

Du sætter selv tempoet i undervisningen

Hos os sætter du selv tempoet i undervisningen. Du skal ikke vente på langsomme medkursister og du undgår at blive stresset af de hurtige. Med det supplerende ekstra materiale har du også mulighed for at tage dig tiden til at fordybe dig i et emne, som du finder ekstra interessant.

Du har også mulighed for at dele undervisningen op i overkommelige dele. Du kan således tage et mindre afgrænset emne ad gangen og undgår ”information overload”.

 

Øget læringsudbytte med on-demand undervisning / pull-undervisning

Jo tættere undervisningen er på anvendelse af teorien, jo større er dit læringsudbytte. Hvis der går for lang tid imellem, går en stor del af teorien tabt. Med e-learning kan du selv time din undervisning i forhold til fremdriften i dit DMAIC-projekt*. En mulighed du ikke har med traditionel klasseundervisning. Du har også mulighed for at springe frem i undervisningen eller gå tilbage for at repetere lige præcis den viden, du har brug for at anvende i dit Lean Six Sigma-projekt.

*DMAIC er et akronym for de 5 faser i et traditionelt Lean Six Sigma-projekt. Faserne er Define, Measure, Analyse, Improve og Control.

 

En bedre investering

Med e-learning undgår du en række omkostninger, som er forbundet med traditionelle kurser med klasseundervisning. Du undgår helt eller delvis udgifter til rejseaktiviteter og ophold samt fravær fra arbejdspladsen. Din arbejdsgiver kan undgå produktivitetstab, fordi du kan lægge undervisningen udenfor din normale arbejdstid.

 

Erfaren Lean Six Sigma ekspert, hjælp lige ved hånden

Modsat traditionel e-learning hvor du helt er overladt til dig selv, har du med blended learning altid en erfaren Lean Six Sigma ekspert lige ved hånden. En ekspert som kan hjælpe dig med forstå teorien, og som er din personlig mentor og coach i dit praktiske DMAIC-projekt.

Lean Six Sigma eksperten er en uvurderlig hjælp, som du kommer til at sætte stor pris på i forhold til at sikre sammenhængen og den røde tråd i dit DMAIC-projekt.

 

Lean Six Sigma e-learning godkendt af America Society for Quality (ASQ)

MoreSteam er den eneste udbyder af Lean Six Sigma e-learning som er godkendt af den amerikanske kvalitetsorganisation American Society for Quality, ASQ. Dermed kan du være sikker på, at både indhold og undervisningsformen i e-learningen lever op til de højeste kvalitetskrav – selv i Lean Six Sigma’s eget hjemland.

Med e-learning fra MoreSteam får du ægte interaktiv e-learning. Her er ingen konverterede powerpoints/ replay af webcasts. Rundt regnet halvdelen af tiden bruger du på interaktive øvelser og quizzer og får øjeblikkelig feedback på din viden.

 

Fleksibel e-learningsplatform

Med e-learning fra MoreSteams får du stor fleksibilitet.

  • Industrispecifikt materiale: produktion, service, pharma, finans.
  • Vælg at læse eller få teksten læst op, mens du tager noter
  • Du kan fordybe dig i det ekstra materiale, som der linkes til i de enkelte emner
  • Du kan hoppe frem og tilbage i materialet og repetere efter behov
  • Du kan printe teksten

 

Din fleksible leverandør af Lean Six Sigma-træning

eye4improve giver dig fleksibel Lean Six Sigma-træning, der lever op til industriens forventninger om højt fagligt og internationalt anerkendt niveau. Et niveau som er godkendt af American Society for Quality, ASQ.

Med eye4improve som din leverandør af Lean Six sigma-træning, får du en værdsat fleksibilitet og kontrol over din Lean Six Sigma-træning. En træning som sikrer dig et højt læringsudbytte og samtidig sikrer, at dine ambitioner og drømme bliver opfyldt.

Vi anvender Blended Learning på uddannelserne Lean Six Sigma Green Belt  og Lean Six Sigma Black Belt.

Har du spørgsmål?

 

Kontakte os gerne. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.

6 + 4 =