Lean Six Sigma kursus

Et Lean Six Sigma kursus lærer dig at finde og fjerne bagvedliggende årsager til kvalitetsudfordringer. Du bliver i stand til at skabe en tydelig metodemæssig rød tråd i din kvalitets- og projektledelse, som skaber effektive og markante kvalitetsforbedringer og resultater på bundlinjen.

 

Nøglen til effektive kvalitetsforbedringer

Vi høster stor ros og anerkendelse fra vores kunder for vores evne til at løse komplicerede kvalitetsudfordringer. Vi har løst strategiske og afgørende kvalitetsudfordringer for nogle af Danmarks førende virksomheder. Den evne kan vi lære dig. Nøglen er mestring af Lean Six Sigma metoden og det starter med et kursus hos os.

 

Et effektivt og fleksibelt kursusforløb

Du kan selv planlægge hvor og hvornår du er på kursusbænken. Du skal ikke passe det ind efter bestemte kursusdatoer.

Hos os sætter du selv tempoet i undervisningen. Du skal hverken vente på medkursister, der tager det stille og roligt, eller forsøge at følge med dem, der har fart på.

Du har også mulighed for at dele undervisningen op i overkommelige dele. Du kan tage et afgrænset emne ad gangen og undgår således ”information overload”.

Du kan selv time din undervisning i forhold til fremdriften i dit DMAIC-projekt* med e-learning. En mulighed du ikke har med traditionel klasseundervisning.

Du sparer omkostninger og besvær med transport, overnatning og fravær fra familien.

Se flere fordele her >>

Lean Six Sigma kurser

Hos os kan du tage følgende kurser i Six Sigma og kan starte på det kursusniveau som du ønsker.

Lean Six Sigma Green Belt

Green Belt

Du gennemfører resultatskabende forbedringsprojekter på taktisk eller mindre strategisk niveau indenfor eget fagområde eller egen afdeling.

Lean Six Sigma Black Belt

Black Belt

Du gennemfører resultatskabende forbedringsprojekter på strategisk, tværfagligt og tværorganisatorisk niveau.

Six Sigma kursus med fokus på praksis.

Hele vejen igennem uddannelsen er der fokus på praksis, hvor du anvender teorien på et konkret forbedringsprojekt i egen organisation. Dette sikre det største læringsudbytte for dig, samtidig med at du løser en kvalitetsudfordring for din virksomhed. Vores erfaring er at virksomheden often vil have en gevinst, der overstiger omkostninger til kurset. Efter endt uddannelse, er du praktiker og du har forstået den røde tråd i DMAIC og skabt de første værdifulde forbedringer i virksomheden.

 

Undervisningsmateriale i verdensklasse

Vi bruger undervisningsplatformen fra MoreSteam. MoreSteam er ubetinget det mest anerkendte e-learning materiale inden for Lean Six Sigma. MoreSteam er valgt af mere end 2.000 virksomheder, og over 50 % af Fortune 500, førende amerikanske universiteter og den amerikanske kvalitetsorganisation ASQ (American Society for Quality).

Lean Six Sigma Certifcering

En certificering fra eye4improve er et bevis på, at du kan skabe reelle forbedringer i en virkelig kontekst. Virksomhederne efterspørger praktikere, som kan fremvise resultater. Det får du med en certificering fra os.

Vær opmærksom på, at der ikke findes én officiel Lean Six Sigma standard. Der findes flere forskellige, f.eks. ASQ, ISO, IASSC. Når du skal vælge udbyder, skal du forholde dig til, om udbyderen kan lære dig, hvordan du gennemfører kvalitetsforbedringer i praksis.

Vi er selv praktikere, og vi lægger stor vægt på at uddanne praktikere.

Vi holder os løbende opdateret med indholdet i forskellige Six Sigma standarder (ASQ, IASSC, ISO 13053-1 og 13053-2, ISO 18404 mfl.), så din undervisning og certificering til enhver tid er opdateret og honorerer best practise på tværs af standarder.

Referencer

 

Hvorfor eye4improve?

Michaels smittende energi, engagement, praktiske erfaring og gode evne til at formidle gør ham til en foretrukken læremester.

Det er uden tvivl takket være Michael, at jeg blev færdig med mit Lean Six Sigma projekt og efterfølgende blev certificeret Black Belt.

Jeg oplevede, at Michael var god til at lytte, vedholdende og ofte udfordrede mig, både fagligt og personligt. Jeg vil derfor gerne anbefale Michaels evner indenfor både LEAN Six Sigma og projektledelse.

Mikael Alsing Jensen

Project Manager, VELUX

”Samarbejdet med Michael har været en stor succes. Michael har været en engageret og vidende samarbejdspartner, der har tilføjet undervisningen i procesoptimering og projektledelse en uundværlig praksisnær dimension. De studerende har fået et stort udbytte med Michael i rollen som en fagligt dygtig og inspirerende gæsteunderviser, der viser stor passion for både formidling og sit fagområde.”

Anne Sejer Hansen

Lektor , Erhvervsakademi Aarhus

Har du spørgsmål til din Six Sigma træning?

 

Kontakt os gerne. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

2 + 14 =