LIDT OM eye4improve

Procesorienteret problemknuser

Michael Paulsen er stifter af konsulentvirksomheden eye4improve. Beslutningen om at blive selvstændig var ikke svær. Efter mere end 15 års arbejde med at forene optimeringskoncepterne Lean og Six Sigma samt projektledelse i praksis, var tiden kommet til at bruge den opsparede viden og kompetencer til at skabe værdi for andre.

 

Senior Six Sigma Black Belt konsulent

Michaels viden er blandt andet opbygget i roller som projekt-, program og organisatorisk leder hos internationale virksomheder som Johnson Controls og West Pharmaceuticals. Derudover har Michael igennem de sidste par år været seniorkonsulent hos Storm House of Six Sigma, hvor hans primære fokus har været at hjælpe nationale virksomheder. Dette kombineret med titlen som certificeret Six Sigma Black Belt er Michaels spidskompetencer at skabe overblik, påpege de bagvedliggende årsager til problemerne og implementere de rette løsninger.

”Min oplevelse er, at det er normalt, at virksomheder symptombehandler fremfor at tage et spadestik dybere og forsøge at definere de bagvedliggende årsager til problemerne”, fortæller Michael Paulsen.

Derfor er der tre ben på den taburet, der udgør fundamentet i eye4improve. De tre ben er udtryk for en tænkning og metode, som er tilstede i alt, hvad vi foretager os i eye4improve: kundefokuseret, procesorienteret og faktabaseret.

 

Identificer årsagerne til problemerne

”Jeg plejer at symbolisere min måde at tænke på med en simpel vandrørsmetafor. Forestil dig et vandrør, hvor der er et par huller hist og her. Det drypper på gulvet. Hvad gør man så? De fleste vil forsøge at håndtere problemerne ved at tørre op dagligt. Det, jeg gør, er at se vandrøret i sin helhed og identificere årsagerne til hullerne. Jeg ved, at jeg er i mål, når alle spildprocesser er fjernet og det vand, der kommer ind, er lig det, der kommer ud”, forklarer Michael.

 

Faktabaserede beslutninger

For at nå det mål, er en vigtig værdi at tage alle beslutninger på baggrund af fakta fremfor mavefornemmelser. Det er en værdi, Michael stræber efter at give videre i alle sine relationer både professionelt og privat. Fordi det skaber resultater.

”Jeg ved af erfaring, at en proces-, kunde- og faktaorienteret tilgang, er med til at gøre det både sjovt og motiverende for medarbejderne at være en del af et projekt. Det skyldes, at det bliver tydeligt for alle, hvad formålet er, og hvordan den enkelte bidrager.”

 

eye4improve i pressen

Her finder du links til artikler om eye4improve.

Børsen, december 2020 Vækst sli­der mar­kant på pro­ces­ser­ne

Management & Technology, marts 2020 Sort bælte i løbende forbedringer 

Teknovation, november 2019 Six Sigma-uddannelse for profiler

Jern & Maskinindustrien, november 2019 Maskinmester starter ny ambitiøs Lean-uddannelse