Konsulent og rådgivning

Har I brug for kompetent projektledelseshjælp til at løse kvalitetsudfordringer, forbedrings- og/eller implementeringsprojekter, der er afgørende for, at I fastholder status quo eller forbedrer jeres bundlinje? Så står vi klar til at hjælpe.

Vi hjælper jer med at skabe overblik, identificere bagvedliggende årsager, implementere løsninger og klæder jer på til at fastholde forandringerne. Alt sammen med afsæt i Lean Six Sigma og Project Governance.

Sammen med jer kortlægger vi de udfordrende processer i virksomheden. Vi dykker ned i processerne, identificerer det nuværende niveau med data, analyserer på årsagerne, der ligger til grund for kvalitetsfejl og spild og kommer med løsningsforslag til at fjerne de bagvedliggende årsager.

 

Rådgivning der klæder jer på med viden og værktøjer

Rådgivningsmæssigt tilbyder vi kompetent sparring om kvalitetsledelse på alle niveauer i organisationen, så I er klædt på med den viden og de værktøjer, der skal til for, at I kan opretholde stabile processer i fremtiden.

Kort fortalt assisterer vi jer indenfor alt omhandlende kvalitetsledelse- og styring, og hjælper jer på vejen mod at nå jeres målsætninger.

Kontakt os og præsenter jeres udfordring. Så uddyber vi vores metoder, og giver et konkret eksempel på, hvordan vi hjælper jer.