Michael Paulsen er ekspert i Lean, Six Sigma og procesoptimering

Jeg har mere end 15 års succesfuld erfaring med at bruge Lean, Six Sigma og project excellence til procesoptimering og kvalitetsledelse. En værdifuld viden, du kan få del af ved at booke mig til et foredrag eller en workshop.

 

Book et spændende foredrag eller workshop om kvalitet

God energi, begejstring og smittende engagement siger flere om mig. Jeg har noget på hjertet når emnet handler om kvalitet og procesoptimering. Dit publikum vil helt sikker ikke bare få en god oplevelse, men også være beriget med fornyet indsigt, viden og gå-på-mod.

Jeg holder foredrag og workshops for virksomheder, skoler, foreninger, netværk og på konferencer.

 

Stor viden der beriger dit publikum

Jeg har mange års erfaringer og indsigt i at arbejde med kvalitet i organisationer. Jeg har været med til at forbedre processer i både administrationen og produktionen. Lige fra operationelt niveau som maskinarbejder til senior ledelsesniveau i internationale koncerner. Både operatørerne og toplederne oplever at jeg taler i øjenhøjde med dem.

 

Få et skræddersyet foredrag

Der er mange emner og vinkler som jeg kan byde ind med. I får et skræddersyet foredrag, der passer til netop til jer. Et foredrag der giver jer et nyt og frisk syn på det at arbejde med kvalitetsforbedringer og kvalitetsproblemer.

 

Potentielle emner

  • Hvad sker der når beslutninger tages på baggrund af fakta og ikke mavefornemmelse
  • Vejen til reel kundefokus gennem proces- og dataforståelse
  • Lean Six Sigma måden vi forbedrer og optimerer på
  • Six Sigma, hvad giver det din virksomhed og kunderne?
  • Six Sigma metoden, projekter og bundlinjen

Foredragne tilpasses dit publikums behov. Så tag gerne fat i mig, så vi sammen kan skabe den perfekte oplevelse. Det er naturligvis ganske uforpligtende. Jeg er her for at hjælpe dig.

Book mig som gæstelærer og få praksis ind i undervisning

Pep din undervisning op med spændende historier fra erhvervslivet. En gæsteforelæsning kan både være en kilde til inspiration, læring og afveksling. Elevernes engagement er ofte højt og de ser det som et højdepunkt i deres undervisning. Jeg kommer gerne ud som gæsteforelæsere til en lektion eller over et forløb. Jeg har også mulighed for at arrangere virksomhedsbesøg.

Der er mange gode og spændende cases og eksempler jeg kan inddrage og vise hvordan kvalitetsmetoder og værktøjer kan bruges. Men også implementering af project excellence, continuous improvement programmer og forandringsledelse i den forbindelse.

Referencer

 

Hvorfor eye4improve?

Michaels smittende energi, engagement, praktiske erfaring og gode evne til at formidle gør ham til et oplagt valg.

”Samarbejdet med Michael har været en stor succes. Michael har været en engageret og vidende samarbejdspartner, der har tilføjet undervisningen i procesoptimering og projektledelse en uundværlig praksisnær dimension. De studerende har fået et stort udbytte med Michael i rollen som en fagligt dygtig og inspirerende gæsteunderviser, der viser stor passion for både formidling og sit fagområde.”

Anne Sejer Hansen

Lektor , Erhvervsakademi Aarhus

Expert i Lean Six Sigma Michael Paulsen Foredrag for Erhvervsakademi Århus

⭐⭐⭐⭐⭐ 4,2 Stjerner af 5 mulige

Citater fra deltagerne:

”Der er ingen tvivl om at Michaels oplæg er noget af det mest inspirerende jeg har deltaget i. Michael er god til at sikre sig at folk er med og forstår mateialet. Han arbejder virkelig i øjenhøjde, og han har gode måder og fotælle om procesoptimeing på. Eksempler som vandhuller, bilens bredde osv.”

”Michael er rigtig god til at visualisere i form af billedsprog, så forståelsen bliver tydeliggjort.”

”Spændende foredrag med jordnære eksempler, som kan relateres til enhver branche.”

”Michael er enormt dygtig til at formidle sine erfaringer og koble det med faglig teori. God fyr med stor begejstring for sit fag.”

”Michael får 5 stjerner, da han var god til at relatere faglighed til praksis. Han havde en åben tilgang til sit oplæg og tog godt imod spørgsmål fra de studerende.”

”Det er rart at tale i billedsprog, finde hullerne i vandrørene og fixe dem. Det gør at ordene sidder fast, og man husker det bedre.”


 Foredrag om Procesoptimering, Lean & Six Sigma for Erhverv Skanderborg

Erhverv Skanderborg

81% oplevede at Michael leverede overforventning!


 

Foredrag for Århus Maskinmesterskole

Århus Maskinmesterskole

 


Er vi de rette for dit publikum?

 

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Telefon

+45 22 66 99 69

13 + 14 =